Vend De Dårlige Vanene Dine Med Våre Smykkeråd

Enten det ble overført til deg eller kjøpt i gave, er smykker noe som mange av oss holder hjertet nær. Å beskytte disse smykkene og sørge for at du mottar topp dollar hvis du selger det, er viktige ting for oss alle. Forsikre deg om at du bruker disse smykketipsene for å nærme deg emnet med den visdommen du trenger.

Lagre noen av de mest skjøre smykkene dine til spesielle anledninger. Noen skjøre steiner som opal og peridot skal bare brukes til spesielle arrangementer og deretter lagres forsiktig til neste anledning. Dette kan virke irriterende siden du vil være i stand til å ha på deg de beste delene, men det kan forlenge levetiden hvis du unngår å utsette dem for å skade for ofte.

Sørg for å få størrelsen på ringen riktig slik at de passer til deg eller noen du gir ringen til. Enten gå til en profesjonell eller bruk strengstrikset. Du vil ikke spille gjetningsspill og ende opp med å måtte returnere det flere ganger for å få det riktig. Ringen skal føles tett, men ikke for stram eller to løs. Ta også hensyn til den daglige vannvektssvingningen hvis du måler en finger selv.

Hvis du har metallallergi, må du kjøpe nikkelfrie smykker. Nikkel er en vanlig legering som blandes inn med edle metaller som sterlingsølv for å gjøre dem mer smidige. Sølv i seg selv er veldig flytende i sin opprinnelige tilstand og derfor ikke vesentlig nok til å formes ordentlig til smykker. Ofte tilsettes en annen legering som nikkel. Forsikre deg om at du sjekker hva du kjøper for å sikre at det er nikkelfritt.

Når du får kroppssmykker, finn en lisensiert piercer som bruker en nål. Selv når du stikker ører, er det best å unngå piercingpistoler. Piercingpistoler er ikke like sterile, kan føre til infeksjon og kan skade hud og vev. Unngå disse risikoene, og se etter en lisensiert piercingbutikk uansett hva du blir gjennomboret.

Kjøp aldri falske smykker til noen du er glad i! Det betyr gullbelagt, cubic zirconia eller gullfylt. Hold deg til de virkelige tingene – du kan få et kupp på ekte gull, sølv eller til og med platina hvis du ser hardt ut. Falske smykker kan gjøre huden svart eller grønn, og det er det SISTE du vil gjøre!

Hvis du er heldig nok til å ha et fint smaragdsmykke, vil du være forsiktig med hvordan du rengjør det, da det krever spesiell pleie. Du kan suge det i kaldt vann og deretter pusse det kort. Ikke bruk varmt vann, damp eller ekstrem varme, og rengjøring med harde løsninger bør unngås.

Hvis du har noen fine smykker eller arvestykker, hvis verdi du vil beskytte gjennom forsikring, er det lurt å ta gode bilder av disse bitene og få foretatt en vurdering av en profesjonell. Forsikre deg om at bildene du tar er av god kvalitet. Bruk av blits når du tar disse bildene vil ikke føre til gode bilder av smykkene dine. Det er best å fange et bilde av dine dyrebare smykker under myke, diffuse lysrør.

Tipsene du nettopp har lest i artikkelen ovenfor dekker et ganske bredt utvalg av smykkerelaterte problemer. Forsikre deg om at du absorberer og deretter bruker disse tipsene etter behov. Smykker er noe vi alle ønsker å beskytte, så vær oppmerksom på hva du har lært om smykker gjennom denne artikkelen.

Veiledning Om Smykker